hits

Bernaisepizza



 

Her i huset har ungene ftt helt dilla p pizza med bernaise p. Og det er jo veldig enkelt lage s jeg blir like glad hver gang de ber om det.

 

Deig til 2 pizzaer

Ca 600 g hvetemel

3-4 dl lunkent vann

0.5 ts sukker

2 ts salt

3 ss rapsolje

3 ss pizzakrydder

1 pk gjr

300 g revet ost

400 g kjttdeig/karbonadedeig

Ha alt det trre i en bolle, jeg pleier legge gjr og sukker p ene siden og saltet p andre siden i bollen. Tilsett olje og vann og elt godt, gjerne i 10 min. Legg plastfolie tett over bollen og la heve i ca 45 min. 

Mens deigen hever kan du lage bearnaisesaus. (La sausen bli avkjlt fr den smres p pizzabunnen.)Den lettvinte varianten finner du ved trykke p denne linken:  http://m.matfrabunnenfb.blogg.no/1496221434_lettvint_bearnaise.html

 



 

Ha bakepapir p stekeplate, hell p litt olje og trykk deigen godt utover. Du kan godt la den etteheve i 20-30 min, men det er ikke ndvendig.

Smr sausen utover bunnen, ha p ost og legg biter av kjttdeigen p toppen.

 



 

Stekes midt i ovnen p 225 g i ca 15 min. Jeg pleier bruke varmluft, men man kan ogs bruke over/undervarme. Da br man ke gradene til 250 g.

 

Hper det smaker.

 

Hvis du nsker oppskrifter direkte p epost, trykk p linken her:

https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

 

Jenny

n kommentar

Skriv en ny kommentar