hits

Kreolsk påleggssalat


Kreolsk påleggssalat:

300 g kyllingfilet
1 appelsin
100 g valnøtter
1/2 rødløk
1 boks crème fraiche
3 ss majones
2 ts hvitløkspulver eller ramsløkpure
2 ts løk pulver
2 ts paprika
1 ts timian
1 ts oregano
1-2 ts Cayenne pepper
1/4 ts spisskummen
1 ts salt
1 ts pepper

Del rødløk, appelsin og valnøtt i biter. Bland crème fraiche med majones og tilsett krydderet. Stek kyllingen i små biter med ett lite dryss salt og pepper. Avkjøles helt før du har det i en bolle med resten av ingrediensene.
Velbekomme. 

Hvis du ønsker nye oppskrifter direkte på epost, trykk på linken her:  https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar