hits

Coleslaw

Coleslaw er ett ypperlig alternativ som tilbehr til grillmaten. Det er smakfullt og kjapt lage og holder seg fint i kjleskap noen dager.

Coleslaw
1/2 nykl (400 g)
1 stor gulrot
1 eple (pink lady)

Dressingen
1 dl majones av valgfri type
1 dl gresk youghurt
1 ss HP saus
1 ts eddik 7%
1 ts sitronsaft
0.5 ts salt
1 ts sukker
0.5 ts pepper

Hakk opp klen i fine strimler. Skrell eplet og gulrot og rasp det p grov rasp.
Bland sammen ingrediensene til dressingen. Ha dette oppi sklen med det andre og rr godt rundt.
La trekke litt i kjleskap (20 min eller mer)

Hvis du nsker nye oppskrifter direkte p epost, trykk p linken her:  https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter 

2 kommentarer

Vil gjerne lage en slik salat , men en av ingrediensene kaller HP saus , hva er det ?

Anonym: Det er en smaksforsterker. Fes kjpt i de fleste dagligvarebutikker..

Skriv en ny kommentar