hits






Coleslaw

  • 12.07.2017, 20:01

Coleslaw er ett ypperlig alternativ som tilbehr til grillmaten. Det er smakfullt og kjapt lage og holder seg fint i kjleskap noen dager.

Coleslaw
1/2 nykl (400 g)
1 stor gulrot
1 eple (pink lady)

Dressingen
1 dl majones av valgfri type
1 dl gresk youghurt
1 ss HP saus
1 ts eddik 7%
1 ts sitronsaft
0.5 ts salt
1 ts sukker
0.5 ts pepper

Hakk opp klen i fine strimler. Skrell eplet og gulrot og rasp det p grov rasp.
Bland sammen ingrediensene til dressingen. Ha dette oppi sklen med det andre og rr godt rundt.
La trekke litt i kjleskap (20 min eller mer)

Hvis du nsker nye oppskrifter direkte p epost, trykk p linken her:  https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter 



2 Kommentarer














12.07.2017 kl.22:50

Vil gjerne lage en slik salat , men en av ingrediensene kaller HP saus , hva er det ?
matfrabunnenfb.blogg.no

13.07.2017 kl.10:21

Anonym: Det er en smaksforsterker. Fes kjpt i de fleste dagligvarebutikker..


Dette er en blogg for alle som vil lre lage mat fra bunnen, eller f inspirasjon til dette. Her kommer vi til legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle vre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vrt ml er hjelpe og inspirere flest mulige til lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vr facebookside og bli medlem HER!





Br Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjrbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Plegg Salater Sauser Sjmat Skalldyr og skjell Smkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehr Tradisjon Ukesmeny Vilt




Sk i bloggen



Flg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

Arkiv



Design og koding

Albertine L. Vestvik





Design OG KODING av Albertine Lseth Vestvik