hits

Spareribs med coleslaw

 


Spareribs
En svineribbe uten buklist.
(Dette kan du be om i ferskvaren. Du kan ogs be de dele opp for deg om du ikke vil dele den opp selv)

Jeg deler den selv i tint tilstand. Jeg lar den tine 2 dgn i kjleskapet.

Frst deles den p langs over beina og s mellom beina i passende strrelser/serveringsstykker.


Etter stykkene er delt opp lager du marinaden.

Marinade:
16 ss ketchup,
8 ss tomatpure,
4  ss rdvinseddik,
4  ss honning,
4 ss sennep
4 ss grillkrydder.


Pensle bitene p alle sider og legg i ildfast form/former. Dekk formen/formene med plastfolie og sett i kjleskapet til neste dag.

Neste dag:
Beregne 4,5 timer totalt

Pakk stykkene inn i aliminiumsfolie. Rull rundt 3-4 ganger og tett skikkelig.  Legg p grill hvor varme kan reguleres og sett p 90 grader.
La de ligge under lokk p denne temperaturen i 4 timer.

I mellomtiden tilbereder du coleslaw. Her er link til min coleslaw.
Trykk her:http://m.matfrabunnenfb.blogg.no/1466683514_coleslaw__klsalat.html

Samtidig kan du forberede maisen som skal legges p grillen nr det har gtt 4 timer og du skal ta spareribsene ut av folien og grille de p direkte varme.

Slik lager jeg maiskolber p grillen.
Trykk her: http://m.matfrabunnenfb.blogg.no/1466943727_maiskolber_p_grillen.html

Nr spareribsene har ligget i 4 timer p p 90 grader er det p tide grille de. Sett opp grillen til ca 250.
N kan du sette p risen ( jasminris) og legge maisen p grillen.
Ta stykkene ut av aliminiumsfolie og grill p alle 4 sidene ca 5 minutter p hver side.
N er alt ferdig helt samtidig.

Se s mrt kjttet er. Det ramlet bokstavelig talt fra hverandre.


Da er det bare NYTE!

Hvis du nsker motta nye oppskrifter direkte til din epost, flg oss p Blogloving ved trykke p denne linken..
http://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter


Velbekomme:)
Scrolle gjerne ned og del innlegget.

 

2 kommentarer

S nydelig og godt det s ut! :)

Skriv en ny kommentar