Kylling tandoori pastasalat

Idag er det en varm sommerdag og det er lite fristende å stå foran komfyren. Derfor bestemte jeg meg for å ta mål på kylling tandoori pastasalaten jeg bruker å lage iblant.

Denne er mild så har du ikke barn å ta hensyn til så kan du gjerne øke på krydringen slik at det blir litt mer sting.

(Mengde ca 4 liter)

500 g fusili
2-3 kyllingfileter
1 hel liten purre
1 rød paprika
2 små bokser mais (a 190 g) eller ananas om ønskelig
5 stilker vårløk eller en halv rødløk

Dressingen:
3 bokser lett rømme
2 ss paprikapulver
1.5  ss hindu kylling tandoori krydder
0.5 ss løkpulver eller hvitløkspulver
0.5 ts pepper
2 ts spisskummen
1 ts chilipulver
1 ts koriander
1 ts salt
(2-3 fedd hvitløk om ønskelig)

Kok pasta etter pakkens anvisning. Ha over i dørslag og skyll godt med kaldt vann. Ha på 2 så nøytral olje så den ikke kleber. Pastaen nå være helt avkjølt før du har den i salaten.

Del opp kyllingen i små biter. Stek den i panna med 1 ss hindu kyllingkrydder tandoori og 1 ss paprikapulver (dette krydderet kommer altså i tillegg til krydderet i dressingen ) . La kyllingen renne av seg i ett dørslag etter steking. Den må avkjøles helt.

Skjær opp grønnsakene.
Bland krydder i rømmen.
Ha pasta, kylling, grønnsaker og krydderrømmen i en stor bolle og blande godt. Spar gjerne litt av grønnsakene til å pynte på toppen.
La den trekke en times tid i kjøleskapet før servering.
Server gjerne med godt brød eller lignende.

Vel bekomme

Scrolle gjerne ned og del oppskriften så du har den til senere.

Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg