hits

Stekt ris med egg og grnnsaker

Stekt ris er en veldig grei middag bruke opp rester av grnnsaker, egg, kjtt osv. Man tar hva man har.

Slik ble dagens vegetar utgave
Til fam p 4

3 dl ubehandlet ris
1 brokkoli
1 grnn paprika
1 lk
6 egg
2 ts ingefr
2 ts spisskummin
Salt etter eget nske.

Kok jasminris etter pakkens anvisning. Ha i litt salt og ca 2 ts gurkemeie i vannet nr det koker. Sett til side. Hakk opp grnnsakene. Ha i godt med solsikkeolje i stekepanna. Stek grnnsakene p max varme 1 min ca. Rr sammen egg i en bolle og hell i stekepanna. Rr rundt til eggemassen stivner. Ha i risen. Ha i krydder. Vend massen om flere ganger. Smak til med salt. Vr forsiktig eller dropp salt  hvis du nsker bruke soyasaus ved servering.

8 kommentarer

aldri ftt til stekt ris som smaker godt.. tror jeg m prve igjen :) takk for oppskrift :)

hverdagslivetivollen: Hper du blir fornyd :)

Ser kjempe godt ut! Det er helt nyydelig :-D

Victoria Larsen: Tusen takk :)

Nam! Fantstisk blogg, mye bra oppskrifter. :)

Det beste er jo at du i tillegg fr brukt opp rester, og det s kjempegodt ut. kaste mat er forbudt i vrt hjem.

Beste hilsen Ingrid p www.ingridtunheim.no

Skriv en ny kommentar