Stekt ris med egg og grønnsaker

  • 31.07.2017, 20:07

Stekt ris er en veldig grei middag å bruke opp rester av grønnsaker, egg, kjøtt osv. Man tar hva man har.

Slik ble dagens vegetar utgave
Til fam på 4

3 dl ubehandlet ris
1 brokkoli
1 grønn paprika
1 løk
6 egg
2 ts ingefær
2 ts spisskummin
Salt etter eget ønske.

Kok jasminris etter pakkens anvisning. Ha i litt salt og ca 2 ts gurkemeie i vannet når det koker. Sett til side. Hakk opp grønnsakene. Ha i godt med solsikkeolje i stekepanna. Stek grønnsakene på max varme 1 min ca. Rør sammen egg i en bolle og hell i stekepanna. Rør rundt til eggemassen stivner. Ha i risen. Ha i krydder. Vend massen om flere ganger. Smak til med salt. Vær forsiktig eller dropp salt  hvis du ønsker å bruke soyasaus ved servering.



8 Kommentarer














hverdagslivetivollen

31.07.2017 kl.20:15

aldri fått til stekt ris som smaker godt.. tror jeg må prøve igjen :) takk for oppskrift :)
matfrabunnenfb.blogg.no

03.08.2017 kl.23:45

hverdagslivetivollen: Håper du blir fornøyd :)
Victoria Larsen

31.07.2017 kl.20:47

Ser kjempe godt ut! Det er helt nyydelig :-D
matfrabunnenfb.blogg.no

03.08.2017 kl.23:45

Victoria Larsen: Tusen takk :)
Tina

03.08.2017 kl.17:48

Nam! Fantstisk blogg, mye bra oppskrifter. :)
matfrabunnenfb.blogg.no

03.08.2017 kl.23:42

Tina: Tusen takk :)
Ingrid

03.08.2017 kl.23:57

Det beste er jo at du i tillegg får brukt opp rester, og det så kjempegodt ut. Å kaste mat er forbudt i vårt hjem.

Beste hilsen Ingrid på www.ingridtunheim.no
matfrabunnenfb.blogg.no

04.08.2017 kl.00:49

Restemat er gull Ingrid: )


Dette er en blogg for alle som vil lære å lage mat fra bunnen, eller få inspirasjon til dette. Her kommer vi til å legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle våre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vårt mål er å hjelpe og inspirere flest mulige til å lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vår facebookside og bli medlem HER!





Bær Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjærbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjøtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Pålegg Salater Sauser Sjømat Skalldyr og skjell Småkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehør Tradisjon Ukesmeny Vilt




Søk i bloggen



Følg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

Arkiv



Design og koding

Albertine L. Vestvik

hits




Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©