hits

Cheeseburger med baconmarmelade

Er du lei av din vanlige burger og har lyst å løfte den til nye høyder?
Prøv da min baconmarmelade, det er helt sykt godt! Faktisk så god at jeg ikke bruker noen form for dressing på burgeren for det blir helt overflødig og unødvendig i mine øyne.


Baconmarmelade

En stor porsjon for 2 som på bildet eller 4 hvis man tar mindre mengde

140 g bacon
1 dl karamellisert løk *
4 ss appelsinjuice
1 ts kikkoman

Lag først karamellisert løk.
Hvordan jeg lager det finner du her :

http://m.matfrabunnenfb.blogg.no/1510152513_karamellisert_lk_i_ovnen.html

Stek bacon til det er sprøstekt/crunchy.


Når baconet er ferdigstekt så legg det på en tallerken med kjøkkenpapir så overflødig fett renner av.
Ha løken i en liten gryte med en ts smør. Klipp opp baconet i småbiter og ha i gryta. Ha så i appelsinjuice og kikkoman og la det surre på middels varme i ett minutt.
Baconmarmeladen kan serveres  lun eller varm.

Slik lager jeg selve burgeren:

http://m.matfrabunnenfb.blogg.no/1493318785_cheeseburger_med_trffel_og_persillemajones.html

Velbekomme.
Scrolle gjerne ned og del innlegget

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar