hits







Fylte ost og skinkehorn

  • 05.12.2017, 10:15


24 stk
1 kg mel
6 dl melk
200 gram margarin
4 ts sukker
2 ts salt
50 gram gjær


Fyll:
500 gram røkt tulip skinke og gouda


Ha alt det tørre i kjøkkenmaskinbollen.
Smelt margarinen.
Tøm i melka.
La den bli fingervarm.
Ha væsken i det tørre og la kjøkkenmaskina gå noen minutter.
Hev under klede i 45 min.
Del deiga i 3 leiver.
Kjevle ut en runding.
Del hver runding i 8 emner.
Legg på ost og skinke, og rull med den brede enden først.




Etterhev 30-40 min.
Sett midt i ovnen på 225 grader i 12 min.

 
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken..
http://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter



7 Kommentarer














Heidi

08.02.2018 kl.12:43

værsegod
Christina

14.02.2018 kl.08:03

Herlighet, for en flott deig å jobbe med. Doblet porsjonen, og har nå fryseren full av godsaker!
matfrabunnenfb.blogg.no

15.02.2018 kl.21:19

Så kos at du ble fornøyd Christina:)
Ida

12.03.2018 kl.18:20

Knallgod oppskrift!!! Fikk bestilling fra ungene på horn med pølser og ost i... da var det bare å finne frem favorittoppskriften da 😊
matfrabunnenfb.blogg.no

16.03.2018 kl.13:56

Herlig Ida: )
Steinar

27.03.2018 kl.10:07

pensler du med egg og har på frø?
matfrabunnenfb.blogg.no

27.03.2018 kl.17:15

Steinar: Ja :)


Dette er en blogg for alle som vil lære å lage mat fra bunnen, eller få inspirasjon til dette. Her kommer vi til å legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle våre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vårt mål er å hjelpe og inspirere flest mulige til å lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vår facebookside og bli medlem HER!





Bær Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjærbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjøtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Pålegg Salater Sauser Sjømat Skalldyr og skjell Småkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehør Tradisjon Ukesmeny Vilt




Søk i bloggen



Følg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

Arkiv



Design og koding

Albertine L. Vestvik





Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©