hits

Pizzahorn (med vann)

Disse er deilige bde som kosemiddag, lunsj, kveldskos eller ut p tur.


24 stk
1 kg mel
6 dl vann
100 gram margarin 
4 ss oregano
2 ts salt
1 ts sukker
1 pose trrgjr

Ha alt det trre i kjkkenmaskinbollen.
Smelt smret.Tm i vannet i smret.
La det bli fingervarmt.
Ha smrvsken i det trre og la kjkkenmaskina g noen minutt.
Hev under klede i 45 min.
Del deiga i 3 leiver.
Kjevle ut en leivene i tre rundinger (2-3mm tykt) .
Del hver runding i 8 emner med feks en kniv.
Legg p fyllet.

Fyll
 

800- 1000 g kjttdeig/karbonadedeig
1 boks mutti tomater ( elr annet merke)
1 lk
2 ss trket oregano
2 ss malt paprikapulver
2 ts salt (eller mindre om du vil)
1 ts pepper
2 fedd hvitlk (kan slyfes ved nske)
3 never revet mozzarellaost(eller annen ost )
+ ost til ha opp hornene (merke og mengde etter nske)

Skjr opp lken i sm biter. Stek kjttdeigen og ha s i lken. Ha i boksen med tomatene og alle smakstilsetningene. La dette putre p middels varme i 15-20 minutter.
Dra stekepannen til side og ha i revet ost og bare rr det jevn inn. La fyllet avkjles fr du fordeler det p de trekantformede leivene.
Rull prvene med fyll fra bredenden. Pass p at det er tett i endene. Pensle med melk eller egg og ha ost p toppen. Ha ett lett dryss oregano over om du vil.
Stekes i forvarmet ovn p 225 grader midt i ovnen i 12 minutter. Avkjles p rist.
Disse er fine og fryse.

 


Hvis du nsker motta nye oppskrifter direkte til din epost, flg oss p Blogloving ved trykke p denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Flg oss gjerne her ogs Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

6 kommentarer

jeg elsker horn med fyll <3

Maiken: Det er veldig godt ja :D

Takk for deilig oppskrift, er skrevet ut og skal prves snarest! :)

Er d noen bilder av hvor mye fyll man br ha p? Nr jeg ruller sammen s tyter d ut uansett 🙈

Da er det nok feil teknikk Lena: ). Ca 3 ss

Skriv en ny kommentar