hits

Hawaikoteletter

Hvis du som meg liker smakfull mat som lager seg selv mens du gjr noe annet s burde du prve denne.


Hawaikoteletter
Til familie p 4

4 koteletter
2 dl vann
2 dl flte eller kokosmelk
1 dl creme fraiche
1 ss karri
1 ss gurkemeie
1 ts kikkoman
1-3 ts gul currypaste (Jeg bruker 2)
Saften av en liten boks ananas
4 ringer ananas
En halv rd paprika
En halv lk
2 fedd hvitlk (slyfes om nskelig)
Salt & pepper.
1 ss maisenna utrrt i 3 ss vann
Ett dryss persille eller koriander om nskelig.

Smelt smr og vent til det ligger brunt og stille i panna. Stek kotelettene med et lett dryss salt og pepper p begge sider i 10-15 sekunder. Ha i all vsken og alle smakstilsetningene samt hakket lk. La dette smputre under lokk i en time. Ta s av lokket og la det putre videre i en halvtime. N kan du sette p risen som du serverer til.
5 min fr servering rrer du ut maisenna i vann og har i. Smak p sausen om du nsker mer salt.
Like fr servering legger du ananas opp kotelettene og strr frisk paprika og persille rundt om.

Velbekomme :)

Slik ser gul curry paste ut

Hvis du nsker motta nye oppskrifter direkte til din epost, flg oss p Blogloving ved trykke p denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Flg oss gjerne her ogs Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

2 kommentarer

Nam denne oppskriften vekker gode minner :)

Et lite tips er forsiktig steke ananasen litt gyllen, s ser det mye mer delikat ut! :D

Takk for tipset Kari, det skal jeg gjre:)

Skriv en ny kommentar