hits







Laks med sursøt rømme, agurk og eddiksalat og poteter

  • 08.03.2018, 12:53

For at en middag skal løftes fra ok til kjempegod er det viktig at smakene er på plass i tilbehøret syns jeg.

Laksen
Ha på en teskje sitron på hvert laksestykke og et lett dryss salt og pepper på hver side. Stekes på litt over middels varme i godt smør.
Steketips: Følg med å se på kanten på laksen så ser du når den er ferdig. Noen foretrekker gjennomstekt mens andre foretrekker den litt rå i midten. Dette er opp til deg selv. Men stek ikke lenger enn du må for da blir den tørr.

Sursøt rømme

1 boks rømme
2 ss saft av sitron
0.5-1 så sukker
Noen fnugg salt
Rør sammen. Bruker du ekte seterrømme kan du piske den luftig. Bruker du lettrømme må du røre forsiktig ellers blir den veldig flytende.

Agurk og eddiksalat

1/2 agurk
1 dl vann
2 ss eddik 7 %
0.5 ts salt
1-2 ts sukker etter smak
Ett bittelite strø av hvit pepper om ønskelig.
Rør sammen og la trekke litt.
Tips: bruk ostehøvel på agurkskivene så de blir tynne og fine.


Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken..
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/



3 Kommentarer














Rebekka Josefine

09.03.2018 kl.16:47

nam!
Kristin

10.03.2018 kl.21:29

Agurksalaten blir bedre om du skreller agurken med ostehøvelen først. Så slipper du den harde kanten..
matfrabunnenfb.blogg.no

11.03.2018 kl.14:45

Kristin: Takk for tips :)


Dette er en blogg for alle som vil lære å lage mat fra bunnen, eller få inspirasjon til dette. Her kommer vi til å legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle våre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vårt mål er å hjelpe og inspirere flest mulige til å lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vår facebookside og bli medlem HER!





Bær Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjærbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjøtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Pålegg Salater Sauser Sjømat Skalldyr og skjell Småkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehør Tradisjon Ukesmeny Vilt




Søk i bloggen



Følg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

Arkiv



Design og koding

Albertine L. Vestvik





Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©