hits







NYHET!!! UKESMENY med handleliste/sjekkliste

  • 11.03.2018, 15:19

UKESMENY uke 11

Mat fra bunnen bloggen gr ett skritt videre for gjre ditt liv enklere. Vi prver denne uken sette sammen en meny med handleliste med middager som er kjente, kjre, relativt rimelige og barnevennlige.

Du kan rett og slett bare se over handlelisten/sjekklisten og stryke det du har hjemme fra fr. Menyen er beregnet p en familie p 4.
La meg hre hva du syns om denne ukes forandringer.

Mandag:
Pannekaker
Oppskrift:http://m.matfrabunnenfb.blogg.no/1505808928_pannekaker_tynne_og_store.html


Tirsdag
Spaghetti bolognese (rask variant)
Oppskrift:  http://m.matfrabunnenfb.blogg.no/1456069973_spaghetti_bolognese_a.html

 

Onsdag
Fisk og bacongrateng
Oppskrift : http://m.matfrabunnenfb.blogg.no/1507658354_fisk__bacon_grateng_med_grnt.html

 

Torsdag
Laks med surst rmme og eddik og agurksalat med poteter
Oppskrift :http://m.matfrabunnenfb.blogg.no/1520510037_laks_med_surst_rmme_agurk_og_eddiksalat_og_poteter.html


Fredag
3 cheese nachos
Oppskrift: http://m.matfrabunnenfb.blogg.no/1494578084_3_cheese_nachos_med_deilig_krydring_og_hjemmelaget_tykk_salsa.html

 

Lrdag :
Plse og baconpizza
Oppskrift: http://m.matfrabunnenfb.blogg.no/1472399122_plse_og_baconpizza.html

 

Sndag
Kjttkaker
Oppskrift : http://m.matfrabunnenfb.blogg.no/1497202765_kjttkaker_med_fltesausnykl_rrt_tyttebr_og_poteter.html

BASISVARER SJEKKLISTE

Basisvarer som kan brukes over lengre tid:
Buljong, hns, kjtt og grnnsak.
Dijonsennep
Soyasaus
Potetmel
Griljermel
Kavring
Bakepulver
Trrgjr
Olje, solsikke eller raps.
Sambal Oelek
Sukker
Eddik klar 7%
Hvetemel, en upnet 2 kg pose er alltid kjekt ha i skapet.
Salt
Pepper
Muskat
Spisskummin
Oregano
Lkpulver
Paprikapulver
Sitronsaft

Til denne ukens meny trenger du i tillegg til basisvarene:            

- 1 bunt/pose gulrtter
- Grnnsaksblanding
- 1 boks rmme
- 1 agurk
- 21,75 ltr melk
- 18 pk egg
- 500 g smr/margarin
- Bacon skivet
- Bacon terninger
- 400 g Hyse eller annen hvit fisk.                           - Laks i porsjonstykker
- Makaroni
- Gresslk
- Vrlk
- Poteter, til 3 middager.
- 1 pose nachos
- Jarlsberg
- Mozarella
- Gul/oransje cheddar ev Ched up
- 1,4 kg kjttdeig
- Paprika, gul og rd
- 1 boks med mais
- Hvitlk
- 1 stor boks tomatpur
Ev en liten boks tomatpur og 1 boks Creme Frache
- Koriander
- 1 rdlk
- 2 gule lk
- 1 pk skinnfrie plser
- 3 dl flte eller bytt ut med melk

- Tyttebrsyltety

Da nsker jeg dere en fantastisk uke 11. Hper dette var nyttig for deg :)

Her finner dere bloggens Fiskemiddager 
http://matfrabunnenfb.blogg.no/middag_fisk.html

Hvis du nsker motta nye oppskrifter direkte til din epost, flg oss p Blogloving ved trykke p denne linken..
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Flg oss gjerne her ogs Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/



4 Kommentarer














Hedvig

13.03.2018 kl.14:11

Dette er s bra :D kjempe nyttig i en hektisk hverdag
matfrabunnenfb.blogg.no

16.03.2018 kl.13:55

S kjekt hre Hedvig: )

17.03.2018 kl.17:40

Super blogg, og flotters med handleliste😊Nr kommer ukesmeny for uke 12?
matfrabunnenfb.blogg.no

18.03.2018 kl.12:04

Anonym: Det blir lagt ut nye ukesmenyer hver sndag :) Takk for hyggelig tilbakemelding :D


Dette er en blogg for alle som vil lre lage mat fra bunnen, eller f inspirasjon til dette. Her kommer vi til legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle vre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vrt ml er hjelpe og inspirere flest mulige til lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vr facebookside og bli medlem HER!





Br Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjrbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Plegg Salater Sauser Sjmat Skalldyr og skjell Smkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehr Tradisjon Ukesmeny Vilt




Sk i bloggen



Flg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

Arkiv



Design og koding

Albertine L. Vestvik





Design OG KODING av Albertine Lseth Vestvik