hits







10 minutts hyttegryte

  • 22.03.2018, 17:11

Dette er en ideell gryte å lage på hytte eller båt om man har begrensede kokemuligheter eller vil bruke tiden på annet enn matlaging.
Den er også ypperlig på en søndag om man har lyst å tilbringe dagen på ski eller i skog og mark.

Denne er til en familie på 4 servert med feks rundstykker til

5 dl pasta etter eget ønske
300 g tynnskåret påleggsskinke
3  dl fløte
2 dl creme fraiche
Grønnsaker etter ønske
Jeg brukte kun paprika og purre idag men feks brokkoli er godt i
1 eggeplomme (Kan sløyfes ved allergi)
1 ts salt
1 ts pepper
1 ts timian
1-2 fedd hvitløk etter ønske
Persille om ønskelig.

Kok pastaen etter pakkens anvisning og sil av vannet.
Mens pastaen koker skjærer du opp skinke og grønnsaker og finhakker hvitløken. Ha pastaen tilbake i gryten med alt det andre. Gi ett oppkok. Dra gryten til siden og rør inn en eggeplomme. Dryss litt persille på toppen.

Velbekomme



1 Kommentar














SIRI ALVÆR

22.03.2018 kl.21:02

Nam, nam!


Dette er en blogg for alle som vil lære å lage mat fra bunnen, eller få inspirasjon til dette. Her kommer vi til å legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle våre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vårt mål er å hjelpe og inspirere flest mulige til å lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vår facebookside og bli medlem HER!





Bær Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjærbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjøtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Pålegg Salater Sauser Sjømat Skalldyr og skjell Småkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehør Tradisjon Ukesmeny Vilt




Søk i bloggen



Følg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

Arkiv



Design og koding

Albertine L. Vestvik





Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©