hits

Biff stroganoff


Biff stroganoff 
4-6 pers

700 g ytrefilet eller hyrygg

8 dl creme fraiche

3 dl flte

2 store lk

1 paprika

1 ss worchestersaus

3 ss tomatpur

3 ss kalvefond

Salt og pepper

Jasminris


Fremgangsmte

Grovhakk lk og  paprika, og la dette surre i en kasserolle med litt smr. Nr det har blitt mykt, bruk stavmikser og f en jevn blanding.
Tilsett creme fraiche og flte. 
Stek ytrefilet p kort tid p sterk varme med ett dryss salt og pepper.
Ha biffkjttet i sausen, ha vann i stekepanna og kok ut krafta av biffen. 
Tilsett sjyet i kasserollen. 
Tilsett soyasaus, worchestersaus, tomatpure og kalvefond. 
Smak til med evt salt og pepper. 

Hvis du bruker ytrefilet holder det med 10-15 min koking. Men ved bruk av hyrygg br den koke minst 1 time gjerne 2.
Serveres med hurtigris og aller helst jasminris om du har tid. 

 

Velbekomme!

 

Hvis du nsker motta nye oppskrifter direkte til din epost, flg oss p Blogloving ved trykke p denne linken..

https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Flg oss gjerne her ogs Tanjasmat:

https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar