hits






Biff stroganoff

  • 12.04.2018, 20:23


Biff stroganoff 
4-6 pers

700 g ytrefilet eller hyrygg

8 dl creme fraiche

3 dl flte

2 store lk

1 paprika

1 ss worchestersaus

3 ss tomatpur

3 ss kalvefond

Salt og pepper

Jasminris


Fremgangsmte

Grovhakk lk og  paprika, og la dette surre i en kasserolle med litt smr. Nr det har blitt mykt, bruk stavmikser og f en jevn blanding.
Tilsett creme fraiche og flte. 
Stek ytrefilet p kort tid p sterk varme med ett dryss salt og pepper.
Ha biffkjttet i sausen, ha vann i stekepanna og kok ut krafta av biffen. 
Tilsett sjyet i kasserollen. 
Tilsett soyasaus, worchestersaus, tomatpure og kalvefond. 
Smak til med evt salt og pepper. 

Hvis du bruker ytrefilet holder det med 10-15 min koking. Men ved bruk av hyrygg br den koke minst 1 time gjerne 2.
Serveres med hurtigris og aller helst jasminris om du har tid. 

 

Velbekomme!

 

Hvis du nsker motta nye oppskrifter direkte til din epost, flg oss p Blogloving ved trykke p denne linken..

https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Flg oss gjerne her ogs Tanjasmat:

https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

 



0 Kommentarer
















Dette er en blogg for alle som vil lre lage mat fra bunnen, eller f inspirasjon til dette. Her kommer vi til legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle vre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vrt ml er hjelpe og inspirere flest mulige til lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vr facebookside og bli medlem HER!





Br Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjrbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Plegg Salater Sauser Sjmat Skalldyr og skjell Smkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehr Tradisjon Ukesmeny Vilt




Sk i bloggen



Flg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

Arkiv



Design og koding

Albertine L. Vestvik





Design OG KODING av Albertine Lseth Vestvik