Lettvint sjokolademousse – spiseklar på 10 min

Hvem kan vel motstå de to søte ordene sjokolade og lettvint? Ikke jeg iallefall, haha.

4 porsjoner

Ingredienser
3 dl kremfløte
200 g sjokolade (jeg brukte nougat idag)
2 egg
2 ss sukker
1 ss vaniljesukker( strøken)

Slik gjør du
Smelt sjokoladen forsiktig i vannbad.
Pisk krem av fløte og 1 ss sukker og 1 ss vaniljesukker.  Pisk eggedosis av 1 ss  sukker og 2 egg til en  eggedosis. Ha eggedosisen i kremen sammen med avkjølt sjokolade. Pisk lett så alt blander seg godt. Ha i serveringsskåler og rasp litt sitron på
Dander med bær om du vil.

Kan serveres umiddelbart men kan også stå i kjøleskap noen timer eller over natta.

Velbekomme.

Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg