hits

Chili--og hvitløksbaguetter

1 kg møllerens pizzamel
2 ts salt
1 pose tørrgjær
6 ss olje
7 dl godt lunkent vann

Bland alt sammen og elt godt i 10 min. La heve i 40 min. 

Lag 4 emner og la heve videre i 30 min til. 

Mens det hever kan du lage

Chili og hvitløkssmør:
100 g smør
1 chili
4 hvitløksbåter
1 ts paprikapulver
1 ts sitron
1 klype salt
Finhakk chili (uten frø) og hvitløk. Tilsett i smøret sammen med de andre ingrediensene. Bland godt sammen. 

Skjær renner i baguettene, og dytt klatter av smøret ned i rennene. Strø godt over med maldonsalt. Stekes midt i ovn på 200 g i 22 min og sett så på grill i 3 min for chrispy overflate.

Hvis du ønsker nye oppskrifter direkte til din epost, trykk på linken:

https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar