Stekt ris med orientalsk vri

( her med kylling, egg og grønnsaker)

6-7 reddiker deles i tynne skiver.
8 cm purre hakkes opp.

Del opp rester av kylling eller svin.
Ha mye olje i en dyp stekepanne eller wokgryte.

Når oljen er varm, tilsetter du grønnsakene
og smaker til med salt og pepper. Etter 1 min dytter du grønnsakene til ene siden og knekker i 4 egg.
Surr disse med stekespaden så det blir en løs stekt masse.

Når eggene er stekt, tilsetter du 1 liter ferdigkokt ris som er kokt med 2 ts gurkemeie.
Vend rundt.
Krydre med
1 ss spisskummin,
1 ss karry,
1 ts red curry og
1 ts ingefær.
Smak til med salt.
Til slutt tilsetter du erter på boks.

 

 

Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

 

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg