hits






Havregrynsvafler

  • 04.06.2017, 08:36

Vafler finnes det utallige varianter av. Denne oppskriften kan du trygt servere til frokost for de som er lei av brdmat.

Havregrynsvafler

4 egg
7 dl kefir
2 dl mel
4 dl havregryn
50 g smeltet smr.
2 ts bakepulver
2-3 ss sukker
1 klype salt

Rr godt sammen. La svelle 10 minutter. Pass p ikke ha for mye i jernet for da vil de bli deigete inni. Stek de godt til de er litt brune. 



 

Dette er passe mengde.
Serveres med plegget man selv nsker.

 

Hvis du nsker motta nye oppskrifter direkte til din epost, flg oss p Blogloving ved trykke p linken 

https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter 



15 Kommentarer

















Amerikanske pannekaker

  • 15.02.2017, 17:38

Da jeg var tenåring tilbragte jeg ett par sommerferier hos min tante i USA. Jeg husker godt solfylte morgener med pannekaker og Maple sirup. Dette er ikke en frokost jeg anbefaler å ha daglig men det er jammen godt en gang iblant.


Amerikanske pannekaker
15 stk

3 egg
3 dl melk
4 dl mel
50 g smør
3 ss sukker
1 ss bakepulver (ja.. ss)
1 ts salt

Smelt smøret. Visp sammen røren og ha i smøret. Stek på litt over middels varme. Du får plass til 3 i stekepannen om gangen.
La røren svelle 10 minutter

De er klar til å snues når du ser slike store hull


Serveres med sirup, sukker eller bær

Velbekomme



23 Kommentarer

















Gulrot og rugmelsvafler

  • 14.02.2017, 16:30

Mettende gode vafler som er ett godt alternativ til brdskiver. Rren kan st i kjleskap i flere dager. Rr da litt rundt fr bruk.


Gulrot og rugmelsvafler
16 stk

4 egg
4 dl siktet rugmel
50 g smr
8 dl kefir
2 stor gulrtter (300 g)
1 ts salt
2 ts bakepulver
2 ss sukker eller stning etter nske.

Smelt smr. Skrell og riv gulrttene. Ha alle ingrediensene i en bolle og pisk. La rren st 10 min. Stek vafler og kos deg.

Dette er passelig mengde rre i jernet


Velbekomme:)

Hvis du nsker motta nye oppskrifter direkte til din epost, flg oss p Blogloving ved trykke p denne linken.. 
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter



4 Kommentarer

















Grove eplelapper med ett hint kanel

  • 22.11.2016, 19:58

Mange blir lei av brødskiver. Dette er ett ypperlig alternativ. De metter bra og har en frisk smak av eple. Denne røren er stor så den holder nok noen dager.

Grove eplevafler

2.5 dl finmalt rug
2.5 dl sammalt grovt mel
2.5 dl hvetemel
12-13 dl lettmelk
5 egg
2 ss sukker eller søtning
0.5 ss kanel
1 ts salt
3 små eller 2 store epler.

Visp sammen egg og melk og ha i resten.
Rasp epler på grov rasp.

Du kan velge om du vil ha med eller uten skall. Jeg har med.
Stek på litt over middels varme til de er gylne. Ha på det du ønsker.

Røren tåler fint å stå i kjøleskapet noen dager.



4 Kommentarer

















Grove hverdagspannekaker

  • 19.02.2016, 20:20


Grove hverdagspannekaker 
14 stk

2 dl grovbakst
2 dl sammalt hvetemel
1 dl havregryn
5 dl hvetemel
1 ss sukker
1 ts salt
50 g smr (smeltes)
4 egg
1 liter melk

             Tanja 



0 Kommentarer
















Dette er en blogg for alle som vil lre lage mat fra bunnen, eller f inspirasjon til dette. Her kommer vi til legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle vre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vrt ml er hjelpe og inspirere flest mulige til lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vr facebookside og bli medlem HER!





Br Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjrbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Plegg Salater Sauser Sjmat Skalldyr og skjell Smkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehr Tradisjon Ukesmeny Vilt




Sk i bloggen



Flg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

Arkiv



Design og koding

Albertine L. Vestvik





Design OG KODING av Albertine Lseth Vestvik