Chilibolle- wraps med ramsløkdressing og parmesan 

  • 20.02.2016, 16:58


Chilibolle- wraps med ramsløkdressing og parmesan 
4 pers 

Kjøttbollene:
500 g karbonadedeig
1 ss potetmel
1 egg
1 ts sambal oelek
Smak til med salt og pepper 

Bland raskt sammen med hendene.
Form med en teskje til kjøttboller. 
Stekes i smør på over middels varme til de er gjennomstekt. 

Ramsløkdressing :
1 boks lettrømme
3-4 ts ramsløkpurè
Smak til med salt og pepper.

Fyll:
Blad salat
1/2 rødløk
10 plommetomater
1 boks mais
1 gul paprika
150 g revet jarlsberg
75 g revet parmesan

Ha dette i tortillalefsene.

         Tanja



0 Kommentarer
















Dette er en blogg for alle som vil lære å lage mat fra bunnen, eller få inspirasjon til dette. Her kommer vi til å legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle våre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vårt mål er å hjelpe og inspirere flest mulige til å lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vår facebookside og bli medlem HER!





Bær Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjærbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjøtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Pålegg Salater Sauser Sjømat Skalldyr og skjell Småkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehør Tradisjon Ukesmeny Vilt




Søk i bloggen



Følg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

Arkiv



Design og koding

Albertine L. Vestvik

hits




Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©