hits







Påskeegg nr 3 - En matopplevelse

  • 28.03.2018, 16:23

Reklame | Tvällen vertshus

Annonse

I påskeegg nr 3 finner du en matopplevelse i særklasse.
Stedet er vertshuset Tvällen.
Gavekortet er på 600 kr. Benytt sjansen til å prøve sommermenyen.

For å delta lik siden til Tvällen og legg igjen en kommentar her i kommentarfeltet under dette innlegget. 

Trekning 2. påskedag
PÅSKEKLEM FRA Tanja

Nb Her kan du lese om min matopplevelse på Tvällen og der finner du link til hjemmesiden deres.

Innlegget finner du her:
http://m.matfrabunnenfb.blogg.no/1516722837_vertshuset_tvllen__en_matopplevelse_i_srklasse.html



13 Kommentarer

















UKESMENY uke 13 med HANDLELISTE

  • 25.03.2018, 18:34

Nå er påskeferien  her og solen skinner her hos meg. Det håper jeg den gjør hos deg også.
Mat må man ha i påsken og noen av dagene litt ekstra god.
Her er mitt forslag til påskemenyen

Uke 13

Mandag
10 minutts hyttegryte (lettvint)
Oppskrift: 

http://m.matfrabunnenfb.blogg.no/1521735111_10_minutts_hyttegryte.html

 

Tirsdag
Finnbiff (lettvint)
Oppskrift:

http://m.matfrabunnenfb.blogg.no/1457183624_finnbiff_av_tanja_med.html

 

Onsdag
Pølse og baconpizza (lettvint)
Oppskrift:

http://m.matfrabunnenfb.blogg.no/1472399122_plse_og_baconpizza.html

 

Torsdag
Fiskegryte (ganske lettvint)
Oppskrift:

http://m.matfrabunnenfb.blogg.no/1464163654_fiskegryte.html

 

Fredag
Luksusnachos (lettvint)
Oppskrift:

http://m.matfrabunnenfb.blogg.no/1485547261_luksusnachos_med_guacamoletomatsalat__og_rmme.html

 

Lørdag ( ganske lettvint)
Andebryst med appelsinsaus
Tips: lag nok fløtegratinerte for 2 dager.
Oppskrift:

http://m.matfrabunnenfb.blogg.no/1519231278_andebryst_med_appelsinsaus_fltegratinerte_poteter_og_asparges.html


Søndag
Lammelår med tilbehør
Oppskrift:

http://m.matfrabunnenfb.blogg.no/1492338839_helstekt_lammelr_og_fltepoteter_i_crockpot.html

 

Basisvarer/sjekkliste

Basisvarer
- Salt (maldon)
- Pepper
- Timian
- Hvitløk (pulver eller fersk)
- Persille
- Fiskekrydder (Santa Maria Seafood and fish)
- Fiskebuljong/fond
- Grønnsaksbuljong
- Hønsebuljong
- Olivenolje
- Solsikkeolje
- Sitronsaft
- Chilipulver
- Sukker
- Maisenna
- Ketjap manis
- Mel (hvete eller pizzamel)
- Tørrgjær
- Oregano

Handleliste "ferskvarer"

"Ferskvarer"
- 5 dl pasta
- 300 g skinke
- 1,5 liter fløte
- 3-4 beger creme fraiche
- 1 pk egg
- 2 røde paprika
- 3 purre
- 3 brokkoli
- 300 g bacon
- 400 g reinskav
- 1 kurv sopp
- 5 gule løk
- 1 rødløk
- Fløtemysost
- Poteter til 5 middager
- Rosmarin
- 1 liter melk
- 500 g margarin eller meierismør
- 1 kg torsk eller annen fisk
- 2 pk gulrøtter
- 1 fennikel
- 4 sjarlottløk
- 2 pk nachos (185g x 2)
- 300 g ytrefilet
- 1 kg Jarlsberg eller annen ost
- 1 pk "cheddar" skivet
- 1 boks mais
- 2 store tomater
- 1 avocado
- 6 stilker vårløk
- 1 beger rømme
- 1 bunt asparges
- 300 g andebryst per person
- 3 store appelsiner
- 1 boks tomatpuré
- Lammelår
- 6 kjøttpølser

Syns du det var for lite fisk ?
Da kan man du finne mer inspirasjon her:

http://m.matfrabunnenfb.blogg.no/middag_fisk.html

Vil du ha kommende oppskrift rett på mail? Da kan du følge bloggen her:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Scrolle gjerne ned og del innlegget :)
 

God PÅSKEKLEM:)



0 Kommentarer

















Påskeegg 2 - Opphold + mat på Rondane høyfjellshotell

  • 24.03.2018, 09:49

Reklame | Rondane Høyfjellshotell

Innlegget er skrevet i samarbeid med Rondane høyfjellshotell

ALLE fortjener å komme seg bort i blant og bare kose seg og slappe av. Nå er det kanskje din tur :)

 

RONDANE høyfjellshotell gir bort opphold for to voksne og to barn inkl mat gratis. Tre dager.

Premien kan benyttes alle helger, hele året, med unntak av skoleferier.

Kan også benyttes i uke 9 (noen få fylker har vinterferie da)

Premien kan benyttes i ett år fra nå.

For å vinne må du
Like siden til Rondane høyfjellshotell
Skrive en kommentar i dette innlegget med ditt navn
Jeg setter pris på om du velger å dele innlegget.

Her kan du lese om Rondane høyfjellshotell :http://www.rondane.no

Vinner trekkes 2. påskedag

PÅSKEKLEM fra Tanja



307 Kommentarer

















Påskeegg 1 - Opphold i syden 1 uke

  • 23.03.2018, 12:37

Reklame | Svartehavet.no

Innlegg i samarbeid med Svartehavet.no

Ja, du leste riktig!!!

Nå kan du vinne et opphold til ferieanlegget jeg og min familie skal på ferie. Anlegget er bygd og eid av nordmenn. 

1 uke på anlegget Ravda 2 for inntil 4 personer. Inkl rengjøring og transport tur/retur flyplassen i Burgas. Uka må tas før 10. juni eller etter 20. august. Verdi kr 8.000,-

Flyreisen må du bekoste selv.

For å kunne vinne må du skrive en påskehilsen her i kommentarfeltet i bloggen samt like siden Svartehavet.no

Trykk her: http://www.svartehavet.no

Anlegget du skal bo på heter Ravda searesort 2. Dette kan du se og lese om her : http://www.svartehavet.no/?cID=5682

Følg med... kanskje kommer det flere flotte påskepremer til mine lesere.

Vinner blir kåret 2 påskedag.

Scrolle gjerne ned og del innlegget

God påske:)



266 Kommentarer

















10 minutts hyttegryte

  • 22.03.2018, 17:11

Dette er en ideell gryte å lage på hytte eller båt om man har begrensede kokemuligheter eller vil bruke tiden på annet enn matlaging.
Den er også ypperlig på en søndag om man har lyst å tilbringe dagen på ski eller i skog og mark.

Denne er til en familie på 4 servert med feks rundstykker til

5 dl pasta etter eget ønske
300 g tynnskåret påleggsskinke
3  dl fløte
2 dl creme fraiche
Grønnsaker etter ønske
Jeg brukte kun paprika og purre idag men feks brokkoli er godt i
1 eggeplomme (Kan sløyfes ved allergi)
1 ts salt
1 ts pepper
1 ts timian
1-2 fedd hvitløk etter ønske
Persille om ønskelig.

Kok pastaen etter pakkens anvisning og sil av vannet.
Mens pastaen koker skjærer du opp skinke og grønnsaker og finhakker hvitløken. Ha pastaen tilbake i gryten med alt det andre. Gi ett oppkok. Dra gryten til siden og rør inn en eggeplomme. Dryss litt persille på toppen.

Velbekomme



1 Kommentar

















Ukemeny uke 12 med HANDLELISTE

  • 18.03.2018, 14:32

Nå går det raskt mot påske folkens og godt er vel det :). Vi prøver nok en uke med å gjøre deres liv enklere ved å sette opp ikke bare ukesmeny men også handleliste så du slipper det.
Menyen er lagt vekt på å være barnevennlig, rimelig og rask de fleste dagene da jeg tror at dette er slik de fleste barnefamilier ønsker å ha det.
Menyen er beregnet på en familie på 4.
Hva syns du om ukens meny ?

Mandag
Pølse stroganof
Oppskrift :  http://m.matfrabunnenfb.blogg.no/1491120399_plse_stroganof_med_potetmos.html

Tirsdag :
Kjøttdeig og makaroniform
Oppskrift:http://m.matfrabunnenfb.blogg.no/1516880420_kjttdeig_og_makaronigrateng.html

Onsdag :
Seibiff
Oppskrift: http://m.matfrabunnenfb.blogg.no/1455721379_seibiff_av_tanja.html

Torsdag
Tomatsuppe
Oppskrift: http://m.matfrabunnenfb.blogg.no/1462464705_mild_tomatsuppe.html
Anbefaler å servere denne med egg eller makaroni og godt grovt brød

Fredag
Ostesmørbrød
Oppskrift:http://m.matfrabunnenfb.blogg.no/1457730033_ostesmrbrd_av_tanja.html
Server gjerne med en god salat til om du vil

Lørdag :
Pizzanurrer
Oppskrift:http://m.matfrabunnenfb.blogg.no/1492975687_studentvennlige_pizzasnurrer.html

Søndag
Kotelettpanne
Oppskrift :http://m.matfrabunnenfb.blogg.no/1521047001_saftig__smakfull_kotelettpanne_med_blomkl_og_ris.html

Hvis du syns det var for lite fisk i ukens meny så finner du et stort utvalg av fiskeoppskrifter ved å trykke her: http://m.matfrabunnenfb.blogg.no/middag_fisk.html


Basisvarer/sjekkliste
Se om du har :

- Salt
- Pepper
- Kjøttbuljong
- Gressløk
- Paprikapulver
- Muskat
- Oregano
- Basilikum
- Timian
- Løkpulver
- Hvitløkspulver
- Hvetemel 2 kg
- Sukker
- Tørrgjær eller fersk gjær
- Olivenolje
- Solsikke eller rapsolje
- Sennep
- Kikkoman ev annen soyasaus
- Worchestersaus eller HP saus
- Sambal Oelek
- Sitronsaft

Handleliste
- 1 brød
- poteter til 2 middager
- ris
- makaroni
- 1 L fløte
- 500 g smør
- 1 L melk
- 8 kjøttpølser ev Falukorv
- 1 kg kjøttdeig
- 6-800 g seifilet
- koteletter 1 pr person
- 2 beger creme fraiche
- 1 beger rømme
- 1 kg gul ost
- 1 Ekte parmesan (Parmiggiano reggiano)
- 1 rød paprika
- 1 blomkål
- 1 pose gulrøtter
- hvitløk
- sitron hvis ikke sitronsaft
- 4 gule løk
- 1 stor boks tomatpuré
- 400 g Mutti tomater
- 400 g plommetomater
- egg til tomatsuppe
- salat til ostesmørbrød

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken..
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

Ønsker dere alle en nydelig uke :)
Scrolle gjerne ned og trykk Del



6 Kommentarer

















Vafler uten mel og sukker

  • 16.03.2018, 13:41

Flere lever på et kosthold uten mel og sukker. Uansett om det gjelder deg selv eller dine gjester, så er det jo kjekt å servere noe som er godt og liksom litt kjent kosemat.

Vafler
4 plater

4 egg
100 g snøfrisk eller Philadelphia ost
2 rause ss creme fraiche
1 ss fiberhusk*
2 ts natreen eller annen søtning
1 liten klype salt
0.5 ts kardemomme

*Fiberhusk kjøper jeg på helsekost.
Jeg bruker feks alltid fiberhusk i brød for at de ikke skal smule.   Fiberhusk er også veldig bra for tarmsystemet.

Fremgangsmåte

Rør sammen egg, ost og creme fraiche til en røre. Om det blir noen små klumper i så gjør det ingenting for det vil smelte under stekingen. Ha i resten av ingrediensene. Vaflene stekes på helt vanlig måte.
Serveres feks med rørte bær, ost og skinke eller bare godt smør.

Velbekomme



4 Kommentarer

















Saftig & smakfull kotelettpanne med blomkål og ris

  • 14.03.2018, 18:03

Jeg elsker middager som omtrent lager seg selv. Da får man tid til å feks både hjelpe med lekser og rydde litt på kjøkkenet i mellomtiden, eller rett og slett ta en strekk på sofaen.

Ingredienser
Koteletter (Jeg beregner en til hver)
Ris
1 blomkål
En halv løk
2 dl vann
3 dl fløte
3 ss creme fraiche
1-2 fedd hvitløk
Salt og pepper
1-2 ts sambal oelek ( sterkt så smak til)
Om ønskelig et dryss persille eller annet grønt

Fremgangsmåte
Ha ett lett dryss salt og pepper på kotelettene på hver side. Smelt 2 ss smør i en stekepanne med høye kanter. Stek kotelettene på hver side i ca 20-30 sekund på hver side. Skru ned platen (4 av 9 på min ovn) og ha i vann, fløte, creme fraiche og sambal oelek. Legg på lokk. Har du ikke lokk kan du bruke aluminiumsfolie.
Skjær opp løk og press eller hakk hvitløken. Ha dette i med resten. La dette småputre en time under lokk. Snu kotelettene et par ganger underveis.
Etter en time så ta av lokket slik at sausen får tyknet. La det putre videre i 30 minutter.   Kok blomkålbuketter noen minutter til de er møre. Hell av vannet og sett til side. Kok ris etter pakkens anvisning. Like før servering legg blomkålbuketter i stekepannen med et lett dryss persille.

Hva er Sambal oelek? Det er en chilipaste som selges i de aller fleste matvarebutikker. Du finner det lille glasset der det står soyasaus og slikt.

Håper det smaker :)



5 Kommentarer

















NYHET!!! UKESMENY med handleliste/sjekkliste

  • 11.03.2018, 15:19

UKESMENY uke 11

Mat fra bunnen bloggen går ett skritt videre for å gjøre ditt liv enklere. Vi prøver denne uken å sette sammen en meny med handleliste med middager som er kjente, kjære, relativt rimelige og barnevennlige.

Du kan rett og slett bare se over handlelisten/sjekklisten og stryke det du har hjemme fra før. Menyen er beregnet på en familie på 4.
La meg høre hva du syns om denne ukes forandringer.

Mandag:
Pannekaker
Oppskrift:http://m.matfrabunnenfb.blogg.no/1505808928_pannekaker_tynne_og_store.html


Tirsdag
Spaghetti bolognese (rask variant)
Oppskrift:  http://m.matfrabunnenfb.blogg.no/1456069973_spaghetti_bolognese_a.html

 

Onsdag
Fisk og bacongrateng
Oppskrift : http://m.matfrabunnenfb.blogg.no/1507658354_fisk__bacon_grateng_med_grnt.html

 

Torsdag
Laks med sursøt rømme og eddik og agurksalat med poteter
Oppskrift :http://m.matfrabunnenfb.blogg.no/1520510037_laks_med_surst_rmme_agurk_og_eddiksalat_og_poteter.html


Fredag
3 cheese nachos
Oppskrift: http://m.matfrabunnenfb.blogg.no/1494578084_3_cheese_nachos_med_deilig_krydring_og_hjemmelaget_tykk_salsa.html

 

Lørdag :
Pølse og baconpizza
Oppskrift: http://m.matfrabunnenfb.blogg.no/1472399122_plse_og_baconpizza.html

 

Søndag
Kjøttkaker
Oppskrift : http://m.matfrabunnenfb.blogg.no/1497202765_kjttkaker_med_fltesausnykl_rrt_tyttebr_og_poteter.html

BASISVARER SJEKKLISTE

Basisvarer som kan brukes over lengre tid:
Buljong, høns, kjøtt og grønnsak.
Dijonsennep
Soyasaus
Potetmel
Griljermel
Kavring
Bakepulver
Tørrgjær
Olje, solsikke eller raps.
Sambal Oelek
Sukker
Eddik klar 7%
Hvetemel, en uåpnet 2 kg pose er alltid kjekt å ha i skapet.
Salt
Pepper
Muskat
Spisskummin
Oregano
Løkpulver
Paprikapulver
Sitronsaft

Til denne ukens meny trenger du i tillegg til basisvarene:            

- 1 bunt/pose gulrøtter
- Grønnsaksblanding
- 1 boks rømme
- 1 agurk
- 2×1,75 ltr melk
- 18 pk egg
- 500 g smør/margarin
- Bacon skivet
- Bacon terninger
- 400 g Hyse eller annen hvit fisk.                           - Laks i porsjonstykker
- Makaroni
- Gressløk
- Vårløk
- Poteter, til 3 middager.
- 1 pose nachos
- Jarlsberg
- Mozarella
- Gul/oransje cheddar ev Ched up
- 1,4 kg kjøttdeig
- Paprika, gul og rød
- 1 boks med mais
- Hvitløk
- 1 stor boks tomatpuré
Ev en liten boks tomatpuré og 1 boks Creme Fraîche
- Koriander
- 1 rødløk
- 2 gule løk
- 1 pk skinnfrie pølser
- 3 dl fløte eller bytt ut med melk

- Tyttebærsyltetøy

Da ønsker jeg dere en fantastisk uke 11. Håper dette var nyttig for deg :)

Her finner dere bloggens Fiskemiddager 
http://matfrabunnenfb.blogg.no/middag_fisk.html

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken..
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/



4 Kommentarer

















Laks med sursøt rømme, agurk og eddiksalat og poteter

  • 08.03.2018, 12:53

For at en middag skal løftes fra ok til kjempegod er det viktig at smakene er på plass i tilbehøret syns jeg.

Laksen
Ha på en teskje sitron på hvert laksestykke og et lett dryss salt og pepper på hver side. Stekes på litt over middels varme i godt smør.
Steketips: Følg med å se på kanten på laksen så ser du når den er ferdig. Noen foretrekker gjennomstekt mens andre foretrekker den litt rå i midten. Dette er opp til deg selv. Men stek ikke lenger enn du må for da blir den tørr.

Sursøt rømme

1 boks rømme
2 ss saft av sitron
0.5-1 så sukker
Noen fnugg salt
Rør sammen. Bruker du ekte seterrømme kan du piske den luftig. Bruker du lettrømme må du røre forsiktig ellers blir den veldig flytende.

Agurk og eddiksalat

1/2 agurk
1 dl vann
2 ss eddik 7 %
0.5 ts salt
1-2 ts sukker etter smak
Ett bittelite strø av hvit pepper om ønskelig.
Rør sammen og la trekke litt.
Tips: bruk ostehøvel på agurkskivene så de blir tynne og fine.


Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken..
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/



3 Kommentarer

















Mektig sjokoladekake med oboykrem

  • 07.03.2018, 19:09

Minsta mi er glad i sjokolade og oboy og ønsket at jeg skulle en kake i den gata, så da var det bare å sette igang og smake til.  Denne er mektig med overflod av alt som er godt ;)

Stor langpanne

Bunn
6 egg
3 dl melis
2 dl sukker
500 g smør
6 ts bakepulver
1 ss vaniljesukker
5 ss bakekakao
3 dl kefir
8 dl hvetemel

Smelt smøret i en gryte. Pisk eggedosis av egg og sukker. Ha så i det avkjølte  smøret, kefir og alt det tørre. Bland sammen. Ha over i langpanne ( trenger ikke smøres) . Sett i oppvarmet ovn på 180 grader nederst i 25- 30 min.
La kaken bli lunken før du har på glasuren.

Oboykrem
600-650 g melis
12 ss smelta smør
15 ss melk
5 ss oboy
2 ts vaniljesukker.

Smelt smøret.  Ha alle ingrediensene i en bolle og rør sammen eller bruk kjøkkenmaskin med visp. Når den er myk og glatt så bre utover kaken. Pynt med der du vil.


Oppbevares i tett boks. Fin å fryse.

Velbekomme :)


Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken..
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/



1 Kommentar

















Hawaikoteletter

  • 05.03.2018, 19:48

Hvis du som meg liker smakfull mat som lager seg selv mens du gjør noe annet så burde du prøve denne.


Hawaikoteletter
Til familie på 4

4 koteletter
2 dl vann
2 dl fløte eller kokosmelk
1 dl creme fraiche
1 ss karri
1 ss gurkemeie
1 ts kikkoman
1-3 ts gul currypaste (Jeg bruker 2)
Saften av en liten boks ananas
4 ringer ananas
En halv rød paprika
En halv løk
2 fedd hvitløk (sløyfes om ønskelig)
Salt & pepper.
1 ss maisenna utrørt i 3 ss vann
Ett dryss persille eller koriander om ønskelig.

Smelt smør og vent til det ligger brunt og stille i panna. Stek kotelettene med et lett dryss salt og pepper på begge sider i 10-15 sekunder. Ha i all væsken og alle smakstilsetningene samt hakket løk. La dette småputre under lokk i en time. Ta så av lokket og la det putre videre i en halvtime. Nå kan du sette på risen som du serverer til.
5 min før servering rører du ut maisenna i vann og har i. Smak på sausen om du ønsker mer salt.
Like før servering legger du ananas oppå kotelettene og strør frisk paprika og persille rundt om.

Velbekomme :)

Slik ser gul curry paste ut

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/



2 Kommentarer

















Ukesmeny 10

  • 04.03.2018, 14:45

Ny uke med nye muligheter . Håper det vil være noen tips til dere
Nå venter vi bare på våren 

Mandag : Pannekaker
http://m.matfrabunnenfb.blogg.no/1505808928_pannekaker_tynne_og_store.html



Tirsdag: Kyllinggryte
http://matfrabunnenfb.blogg.no/1460218616_asiatisk_kyllinggryte.html



Onsdag: Fiskepinner
http://matfrabunnenfb.blogg.no/1476031316_fiskepinner.html



Torsdag: Fisk og bacongrateng
http://matfrabunnenfb.blogg.no/1507658354_fisk__bacon_grateng_med_grnt.html



Fredag: Kylling curry
http://matfrabunnenfb.blogg.no/1489081355_kinesisk_kylling_curry.html



Lørdag: Biff chop suey
http://matfrabunnenfb.blogg.no/1488225172_biff_chop_suey.html



Søndag: Hjortebiff
http://matfrabunnenfb.blogg.no/1519056759_hjortebiff_med_saltbakte_frityrpoteter_soppsaus_og_asparges.html




Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken.. 
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat: 
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

Her finner dere våre fiskemiddager
http://matfrabunnenfb.blogg.no/middag_fisk.html

Uke 10 - 18



2 Kommentarer
















Dette er en blogg for alle som vil lære å lage mat fra bunnen, eller få inspirasjon til dette. Her kommer vi til å legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle våre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vårt mål er å hjelpe og inspirere flest mulige til å lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vår facebookside og bli medlem HER!





Bær Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjærbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjøtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Pålegg Salater Sauser Sjømat Skalldyr og skjell Småkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehør Tradisjon Ukesmeny Vilt




Søk i bloggen



Følg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

Arkiv



Design og koding

Albertine L. Vestvik





Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©