Tilbehør - kjøtt


Lager opp stort, og fryser ned i slike fine roser.
Bare ha over i en boks når de er frosne og ta opp etter behov.

Kryddersmør:
500 g smør
5 hvitløksfedd
5 ss creme fraiche
5 ss gressløk
4 ss persille
1 ts pepper
1 ss chili explotion

La smøret bli romtemperert.
Del det i mindre biter og ha i en kjøkkenmaskin med visper.
Ha i creme fraiche og kjør dette til en jevn luftig masse.


Riv så, eller press hvitløken i og tilsett resten av krydderet.

Kjør sammen, og pass på det er godt blandet...


Ha så smørblandingen over i en sprøytepose med en tip med et fint mønster i...



Lag fine rosetter på et bakepapir, som ligger på en stekeplate f.eks.
Sett ei bare tett, for skal rett i frys etterpå, bare pass på at de ikke er i hverandre.



Når du har brukt opp massen (blir ca 1 brett) så sett de rett i fryseren.
Når de er frosset, så ta de over i en boks med lokk og la de være i frys.
Ta opp ved bruk noen min før.

             Camilla

Søk i bloggen

, Oslo

Velkommen til oss i Mat fra bunnen!

Dette er en blogg for alle som vil lære å lage mat fra bunnen, eller få inspirasjon til dette. Her kommer vi til å legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle våre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vårt mål er å hjelpe og inspirere flest mulige til å lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Noe du lurer på? Kontakt oss gjerne her inne, eller på matfrabunnen@gmail.com.

Se gjerne vår facebookside og bli medlem her!
hits