Smaksrik kyllinggryte

Smaksrik kyllinggryte ala Tanja
Ca til 6-7 personer

Kutt opp 1 rød og 1 grønn paprika, 2 store charlottløk og ca 5 cm purre. (Legg halvparten av paprika til siden ) Ha i en gryte med 3 ss smør og 1 ss worchestersauce. La dette surre på middels varme. 
Stek 1 pk med bacon. Stek 3 store kyllingfileter i biter i baconfettet. Ha i 1 ss kylling hindu tandoori krydder. Når kyllingbitene er stekt tilsetter du 1 dl eplejuice og lar det surre på sterk varme i ca 10 min. Tilsett 3 ss mel i gryta med grønnsakene og rør raskt rundt. Tilsett 2 dl vann, 2 dl fløte, 2 dl eplejuice og 4 dl creme fraice. Hell oppi kyllingbitene og væska i panna over i gryta sammen med det stekte baconet i biter. Sett smak ved å tilsette 3 ss soyasaus, 1.5 ss karri, 1 ts salt, 1/2 ss sukker, 1/2 ss gurkemeie, 1 ss hindu kyllingkrydder tandoori og 3 ss sitron ( gjerne ferskpresset).  Rett før servering tilsetter du resten av paprikaen. Velbekomme ☺

          Tanja 

10 kommentarer

Siste innlegg