Speke- og parmesanpoteter

  •   


Spekemat og parmesanpoteter:
( Passer og til feks spekemattallerken og kokt torsk)

Beregn 2-4 poteter pr person
Kok poteter i 11 min. La de avkjøle seg litt. Skjær de opp i skiver og legg i langpanne.
Rasp parmesanost på den fine delen av rivjern. Kutt opp god spekeskinke ( feks Stranda skinke eller serrano) i små biter.
Ha 1/2-1 ts parmesanost på hver potetskive og strø over skinke. Er du ekstra glad i salt kan du ha kvernsalt over.
Stek så i ovnen midt i på 200 grader i 11 min. Server på en seng av ruccola.
Velbekomme.

 Hvis du ønsker nye oppskrifter på epost trykk på linken:

https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg