Biff stroganoff


Biff stroganoff 
4-6 pers

700 g ytrefilet eller høyrygg

8 dl creme fraiche

3 dl fløte

2 store løk

1 paprika

1 ss worchestersaus

3 ss tomatpurè

3 ss kalvefond

Salt og pepper

Jasminris

Fremgangsmåte

Grovhakk løk og  paprika, og la dette surre i en kasserolle med litt smør. Når det har blitt mykt, bruk stavmikser og få en jevn blanding.
Tilsett creme fraiche og fløte. 
Stek ytrefilet på kort tid på sterk varme med ett dryss salt og pepper.
Ha biffkjøttet i sausen, ha vann i stekepanna og kok ut krafta av biffen. 
Tilsett sjyet i kasserollen. 
Tilsett soyasaus, worchestersaus, tomatpure og kalvefond. 
Smak til med evt salt og pepper. 

Hvis du bruker ytrefilet holder det med 10-15 min koking. Men ved bruk av høyrygg bør den koke minst 1 time gjerne 2.
Serveres med hurtigris og aller helst jasminris om du har tid. 

 

Velbekomme!

 

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken..

https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:

https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg