Rundstykker

20 stk store

2 kg hvetemel mel
400 gram smør eller margarin
12 dl vann eller lettmelk
1 ts sukker
1 ts salt
1 pk tørrgjær
Frø til pynt (valmuefrø)

Ha alt det tørre i en bakebolle. Smelt smør. Hell melken i smøret. La den bli fingervarm. Hell i bakebollen og la den gå noen min til deigen slipper kanten. Heves i 45 min. Trill ut (uten mel) Etterhev 30 min.Pensle med egg. Ha på frø. Stek midt i ovn på 225 grader i 12 min. Velbekomme.

Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

42 kommentarer

Siste innlegg