Sjokolademousse uten gelatin

Sjokolademousse:

200 g sjokolade

4 ss melis

0.5 dl ferdigtraktet kaffe

4 eggeplommer 

4 eggehviter

4 dl fløte

Smelt sjokoladen i vannbad, jeg blandet lys og mørk kokesjokolade.

Separer eggene, stivpisk hvitene. 

Bland eggeplommene med melis og kaffe, rør godt sammen. Hell så over i sjokoladen, rør godt sammen. Stivpisk fløten og tilsett i sjokolade blandingen og tilsett eggehvitene tilslutt. Pass på å blande godt sammen. 

La den stå i kjøleskapet til den har stivnet.

 

                  Jenny

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg