(6 tallerkner)
150 g kantarell
150 g bacon
2 sjalottløk
3 ss smør
1 liter vann
4 dl kremfløte
1 stor kjøttbuljong
1 ts hvitvinseddik
1 ts soyasaus
1/2 ts dijonsennep
3 ss frisk gressløk
2 ts salt
1/2 ts pepper
Smelt smør i en kasserolle. Ha i finkuttet løk og stek den til den ble myk og blank. Ha i kantareller og vend dem rundt i ca 1 min. Tilsett vann og kok opp. Ha i fløte, hvitvinseddik, kjøttbuljong terning, soyasaus, gressløk, sennep, salt og pepper. La putre i 10 min. Stek oppkuttet bacon og server i en skål ved siden av.
Velbekomme.
Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter
Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/
Så knallgodt ut!
Kamilla Haaland:
Tusen takk for det, den er kjempegod 🙂