Til de større anledningene og feks etter en tung nyttårsmiddag er det kjempedeilig med noe luftig og friskt.
200 g jordbær
3 ss sukker
0.5 dl vann
0.5 dl limesaft
5 plater gelatin
2 dl extra dry prosecco
3 dl kremfløte
2 ss sukker
2 ts vaniljesukker
Ha jordbær, lime, vann og 3 ss sukker i en gryte.
Ha jordbær
Knus bærene lett.
La dette småputre i 20 min. Legg gelatinplatene i vann i 2 minutter.
Dra gryten av platen og rør inn gelatinplatene. Pass på at de blir skikkelig oppløst.
Pisk krem av fløte, vaniljesukker og 2 ss sukker. Hell i prosecco og jordbærblandingen. Rør godt rundt.
Hell alt i en skål. La stivne i ca 3 timer. Pynt med raspet mørk sjokolade og noen jordbær rett før servering.
Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter
Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/
Ser helt nydelig ut! 😀
Takk det er det Victoria Larsen: )
Fryste bær??
Eget valg Helga: )
Åssen er denne og servere til barn ?? Tenkte på proceccoen 😄
Ikke for barn Susann: )
Godt e lagde 2 en med alkohol og en uten , gleder meg til å smake
Susann – herlig
Hvor mange er den beregnet til?
Anne Marit: 4-5 personer.
Kan denne lages dagen før servering?