Ingredienser:
3 egg
4 dl sukker
1 ss vaniljesukker
1 klype Maldonsalt ( ferdig knust ca 1 ts)
1.5 dl bakekakao
2 dl hvetemel
200 g smeltet avkjølt smør
Fremgangsmåte:
Eggene vispes lett, bland inn alt det tørre, mens du rører det inn tilsetter du smøret.
Ha røren over i en 26 cm rund form og stek midt i ovnen på 175 g i ca 30 min.
Sjekk med en bakenål eller lignende mot slutten. Den skal være litt klissete.
La avkjøle seg litt før du drysser over litt melis.
Perfekt med vaniljeis og bær til.
Jenny
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken..
http://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter
2 kommentarer
Hei. Går det ann å doble oppskriften og ha den i langpanne? Jeg prøvd en gang sist men tok da i en illfast form og d funket ihvertfall ikke 🙈
Funker dette bra? Skal bruke den imorgen? Mvh Annie-may ☺