Har sett flere skryte av hvor enkelt og godt det er med proteinrundstykker, men aldri laget det før nå. Disse skal jeg så absolutt lage flere ganger c”,)
Ingredienser
400 g Cottage Cheese
3 egg
400 g havregryn ( 9 dl )
1 ss bakepulver
1 ts Maldonsalt
Fremgangsmåte
Bland alt godt sammen med stavmikser. Fordel røren på et stekebrett med bakepapir, jeg brukte gummihansker for å forme de da røren er veldig klissete.
Stek på 200 g varmluft i 20 – 25 minutter, de skal være gyldne og litt sprø på overflaten.
Smaker veldig godt med f.eks. en osteskive på 😉
Jenny
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken..
http://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter
Dette så kjempe godt ut 🙂
Det må jeg prøve 🙂
Herlig Iselin Renée: )
Så bra lisarorvik:)
Ett lite tips, rasp gulrot å ha i røren da blir di skikkelig saftige 🙂
Det vil jeg tro de blir Marita Katrin: ). Takk for tips
Disse er supergode og bør prøves❤️
Så bra Hanne: )
Kan havregryn/ havremel erstattes av noe annet. Kan ikke spise havregryn eller noe form for mel utenom mandelmel…🙈 (I en periode heldigvis…😉)
Er cottage cheeseburger veldig fremtredende på smak? Liker det ikke i utgangspunktet men frister å smake ????