Marinerte potetbåter i ovn

Vi er fullt igang med grillingen og for å ikke gå lei så er kunsten variasjon.
Jeg har derfor tatt mål av slumpinga på krydringen av disse potetene.

10 kokefaste poteter (asterix)
1 dl solsikke eller rapsolje
1 ss paprikapulver
1 ss estragon (tørket krydder)
1 ts pepper
1 ts salt
(Ett par fedd hvitløk hvis ønskelig )

Tips: ønsker du en mer hot utgave kan du tilsette litt chili eller Cayenne pepper.

Jeg bruker potetene med skall for enkelheten sin skyld men det velger du selv.

Del potetene først i to og så i tre på hver halvdel. Legg i en ildfast form.

Bland oljen med krydder og hell over. Vend potetene rundt. La de stå og trekke 30-45 min. Sett så potetene i forvarmet ovn på 225 grader midt i.
Stek i 35 min. Vend potetene om ett par ganger underveis.

Disse ble servert med grillet kyllingfilet samt bearnaise og asparges. Det smakte nydelig.

Velbekomme 🙂
Scrolle gjerne ned og del innlegget så du har det til senere.

Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

8 kommentarer

Siste innlegg