1 pakke majones
1 boks lettrømme
8-10 poteter
10 cm tykk purre
3 tykke stilker vårløk
6 reddiker
2 ss agurklake
6 opphakka sylteagurk
1 neve gressløk
3/4 ts pepper
3/4 ts salt
4 ts sambal oelek
1 ts chili
2 ts sukker
Kok potetene og avkjøl. Bland resten av ingrediensene i en bolle. Kutt poteter i biter.
Spar litt av det grønne og litt sambal oelek til pynt. La trekke i kjøleskap før servering.
Velbekomme.
Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter
Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/