Jordbærcoulis-is og tyttebærsirup -is
Ca 1.5 liter mengde totalt for to iser
Vaniljeis:
6 eggeplommer
6 dl kremfløte
125 g sukker
2 ss sukker – piskes med fløten
2 ss vaniljesukker.
Skill eggene.
Lag eggedosis av plommene og 125 g sukker.
Pisk krem av fløten, sukker og vaniljesukker.
Vend eggedosisen inn i kremen med en slikkepott.
Jordbær coulis:
400 g jordbær
2 sitroner, kun saften
2 ss vaniljesukker
Stavmiks jordbær.
Ha i saften av sitronen og vaniljesukker.
Fordel isen i to former.
Rør inn jordbær coulis i den ene.
Hell 1/2-1 dl tyttebærsirup i den andre.
Dra rundt med kniv for litt mønster. Velbekomme
Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter
Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/
Dette så helt nydelig ut 🙂 (Ukens blogg konkurranse på min blogg nå, bli gjerne med)