Seibiff
6-800 g seifilet
Poteter
1/2 pose gulrot
2 løk
Rømme
Sitron
Tin filetene. Lag en blanding av
1 dl mel,
2 ts salt
1 ts pepper.
Vend seien i melblandingen og stek på litt over middels varme på hver side til de blir gyldne og fine.
Rasp gulroten.
Bland 2 ss sitron,
2 ss vann
1 ts sukker
og vend inn i den raspa gulrota.
Ta en boks rømme.
Ha i 2-3 gode klypper med sukker og smak til med sitron.
Skjær løken i ringer og stek på middels varme til de er gyldne.
Ha i 1/2 ss sukker og stek videre til den er karamellisert.
Kok asterix poteter i ca 22 min.
Tanja
3 kommentarer
I stedet for sukker, bruk litt salt og pepper både i de revne gulrøttene og i rømmen. Kjempegodt synes jeg.
Hadde seifilet I går. Kjempegodt
så bra Astri moe rygh: