Seibiff


Seibiff 

6-800 g seifilet
Poteter
1/2 pose gulrot
2 løk
Rømme
Sitron

Tin filetene. Lag en blanding av 
1 dl mel,
2 ts salt 
1 ts pepper. 
Vend seien i melblandingen og stek på litt over middels varme på hver side til de blir gyldne og fine.

Rasp gulroten. 
Bland 2 ss sitron,
2 ss vann 
1 ts sukker 
og vend inn i den raspa gulrota. 
Ta en boks rømme. 
Ha i 2-3 gode klypper med sukker og smak til med sitron. 

Skjær løken i ringer og stek på middels varme til de er gyldne. 
Ha i 1/2 ss sukker og stek videre til den er karamellisert.
Kok asterix poteter i ca 22 min.

          Tanja

3 kommentarer

    1. I stedet for sukker, bruk litt salt og pepper både i de revne gulrøttene og i rømmen. Kjempegodt synes jeg.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg