1 flaske cava eller prosecco
3 dl tonic water
2 cl brandy
2 cl bananlikør
1 ss sitronsaft
1.5 dl sukker (vær forsiktig når du har i sukker ellers vil det bruse over.
1 eple og 1 appelsin deles i skiver og biter og haes i.
Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter
Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/
4 kommentarer
Hvorfor skreller du ikke appelsinen før du har den i drinken? Man kan jo ikke spise skrellet, og man vil jo gjerne ikke sitte å skrelle hver eneste bit mens man drikker… I tillegg smaker det jo ofte beskt, vil ikke det sette smak på drinken?
Jeg gjorde den som i Spania Shelly: ). Du kan gjøre det om du vil
Kommer akkurat hjem fra restaurant i mijas – Spania – drakk akkurat sangria – og appelsinene har skall på!!! Denne skal jeg prøvene lage når jeg kommer hjem
Husk å vaske godt om du skal ha med skall Hilde: )