Sprudlende hvit sangria.

1 flaske  cava eller prosecco
3 dl tonic water
2 cl brandy
2 cl bananlikør
1 ss sitronsaft
1.5 dl sukker (vær forsiktig når du har i sukker ellers vil det bruse over.

1 eple og 1 appelsin deles i skiver og biter og haes i.

Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

4 kommentarer

    1. Hvorfor skreller du ikke appelsinen før du har den i drinken? Man kan jo ikke spise skrellet, og man vil jo gjerne ikke sitte å skrelle hver eneste bit mens man drikker… I tillegg smaker det jo ofte beskt, vil ikke det sette smak på drinken?

    2. Kommer akkurat hjem fra restaurant i mijas – Spania – drakk akkurat sangria – og appelsinene har skall på!!! Denne skal jeg prøvene lage når jeg kommer hjem👍🏼

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg