Plukk – FLESK ala Tanja
Lag en gul jevning av 100 gram smør og 1.5 dl mel. Spe med 1 liter melk. Salte og pepre etter egen smak. Tilsett 1/2 pose selvforvella eller kjøpt lapskausblanding. Stek 300 gram flesk og 2 skinnfrie pølser i biter. Tilsett dette i gryta. Kutt opp 5 ferdigkokte poteter og tilsett i gryta. La dette putre 2-3 min før servering. Velbekomme 😊
Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter
Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/
det så veldig godt ut!
Hvordan får du jevningen gul?
Ikke gul som i gul. Mener bare at den ikke skal brunes. vanlig hvitsaus
Takk Marie:
Hvordan får du dette til å bli mat fra bunnen??
De fleste lager ikke pølser nå til dags Line selv om jeg riktignok skal gjøre det snart :). Jeg anser dette nok fra bunnen etter standardene som er satt på facebookgruppen:)
Det er bare pølsene, og flesket, ellers er jo resten laget fra bunnen syntes jeg 😄Høres veldig god ut denne retten så den skal lages en dag😄Tusen takk for masse gode oppskrifter , har laget egen Tanja bok og skrevet inn det jeg skal lage😄😄
Så utrolig koselig å høre Rita: )