Til fam på 4
500 g karbonadedeig
1 løk
1 dl fløte
1 dl crème fraiche
2 ts sambal oelek
Salt og pepper.
Kok pasta etter pakkens anvisning
Hakk opp løk. Stek karbonadedeig og løk. Ha i fløte,crème fraiche og sambal oelek. Smak til med salt og pepper. La koke inn i 8-10 minutter.
Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter
Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/
Synes denne ble alt for sterk. Men det er jo smak og behag
Det var ssyn Gudrunn. Du brukte kanskje lettprodukter? Da blir smaken sterkere
Dette var fredagsmiddag i dag. En fulltreffer. Enkel å lage og god på smak.
Odd Solheim: Så bra at den falt i smak 🙂