Denne sausen passer kjempegodt både til kylling, svin, okse og laks/ørret.
2 deler kikkoman (feks 6 ss)
1 del lime (feks 2 ss)
1 klype sukker (1/2 ts)
1 klype ingefær (1/2 ts)
Alt blandes godt sammen.
Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter
Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/
3 kommentarer
Dette er vel ikke “mat fra bunnen”. Kjøpe ferdig saus og tilsette sukker, lime og ingefær?
Innefor retningslinjene vi har satt for oss Maria W: )
Maria W: svært få lager sin egen soyasaus ??