Sommeren er tiden for grilling og bakt potet. Idag har jeg tatt mål på en av variantene vi liker til dette.
Kryddersmør
200 g smør
0.5-1 ss piffi (smak til)
1 ss paprikapulver
0.5 ss løkpulver,evt 0.5 fersk hakket hvitløk
1 ts estragon
1 ts cayennepepper.
Rør sammen. Sett i fryser eller kjøleskap og ta fram ved behov.
Tips: Du kan ha røren i en sprøytepose og sprøyte pene rosetter på bakepapir og sette i boks så ser det penere ut.
Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter
Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/
Kan kryddersmøret fryses?
Ja Karin: )
Kan du ringe meg tilbake på tlf 92220088