Panna cotta med syrlig jordbærsaus



5 dl kremfløte
4 ss melis

1 vaniljestang
3 gelatinplater

Ha kremfløte i en liten gryte sammen med melis.

Løs opp melisen på lav varme mens du rører.
Tilsett frøene fra vaniljestangen og selve stanga.

La småkoke i 3 min under omrøring.
Legg gelatinplater i vann og la de ligge i 3 min.

Rør de så inn i blandingen til de løser seg opp.
Ta ut stanga. Hell i 4 porsjonsskåler og sett i kjøleskap i 3-4 timer.

Syrlig jordbærsaus :
400 g halvfrosne jordbær
3-4 ss sukker
1 sitron

Ha halvfrosne jordbær i en beholder. Kjør de glatt med stavmikser. Tilsett saften av en sitron og sukker.

 

 

Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

9 kommentarer

Siste innlegg