Hermetiserte plommer:
3 liter plommer
2 liter vann
1 kg sukker
1 vaniljestang
Saft av en stor sitron.
Ha vann, sukker, sitron og vaniljestang i en kasserolle. Kok opp under omrøring. Når det koker trekk av plata og ha i plommene. La de ligge 3-4 min. Ta opp plommene med en fiskeøse. Avkjøl plommer og lake. Fyll plommer og lake på rene glass. Sett kjølig.
Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter
Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/