Krabbesuppe:
Til fam på 4
2 krabbeskall
3 Charlottes
3 stilker vårløk
1 søtpaprika
5 dl vann
3 dl eplenektar
5 dl kraft
4 dl fløte
1 ts salt
1 ts Cayenne pepper
1/2 ts pepper
1 ts estragon
2 ss sitron
3 ts tomatpure
2 rause ss creme fraiche
Surr finkuttet charlottløk, vårløk og søtpaprika i olivenolje. Stavmikser dette. Tilsett vann,kraft og fløte og i ett lite oppkok. Tilsett krydderet er og la putre i 5-7 min.l like før servering har du i innholdet i krabbeskallene. Velbekomme.
Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter
Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/
skal du ha i eplenektar sammen med vannet?
Ja Eivind Teig: )