6 personer
2 – 3 pk bacon
2 – 3 pk bacon
3 dl parmesan
Eggeblanding:
6 eggeplommer
6 ss rømme
6 ss fløte
Salt og pepper
1 pk spaghetti
Stek 2-3 pk bacon
Riv opp 3 dl parmesan
Lag eggeblandingen, klipp ruccola og ha oppi. Kok en hel pk med spaghetti.
Da den er ferdig kokt og silt av så sett gryta med spaghetti på lav varme på ovnen.
Vend inn baconet. Hell eggeblandingen over og rør rundt til alt er dekt.
Server evt med godt brød.
Velbekomme.
Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter
Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/
2 kommentarer
Dette er sikkert godt, men er ikke carbonara. Hva med å gi retten et annet navn som ikke er misvisende?
Dette er ikke Carbonara,