Stekt hyse med hummersaus

Hyse
Salt fisken og stek den ca 3 min på hver side . På litt over middels varme
Hummersaus:
100 g smør
1 dl mel
2 dl hummerkraft
3 dl melk
2-3 ts salt
1 ts pepper
4 ts sitron 
1 ts estragon
 
Lag jevning av mel og smør.
Rør inn væsken under omrøring.
Ha i krydder og sitron.
La putre i ca 10 min.
Brokkoli:
Ha brokkoli i lettsaltet vann.
Når vannet koker så la brokkolien koke i ca 3 min.
Poteter:

Kok til de er klar. Asterix tar ca 22 min

 

 

 

Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg