(Jeg bruker saftkoker )
2.5 kg Victoria plommer
4 norske epler
850 gram sukker
1 vaniljestang
1 kanelstang
3 krydder mål natriumbensonat
Del plommene i to og epler i skiver. Kok opp vann i vann delen til saftkoker en. Legg ett sileklede i øverste delen.
Ha i alle indigriensene. La koke i 3-4 timer. Ha i natriumbensoat i selve saften.
Sjekk midterste delen om du må tappe ut litt innimellom. Ha over i varme flasker. Ha på kork og sett kaldt.
Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter
Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/