Reklame |
Plommelikør med hint av jul:
1 liter plomme
Sukker
Kanelstang
1 stjerneanis
60 % brennevin
Del plommer i to og ta ut steinene. Ha plommene i ett tolitersglass. Ha i stjerneanis og kanelstang.Fyll helt opp med 60% brennevin- helt til det kommer til topps. Man må etterfylle i prosessen. Snu glasset hver dag på mørkt kaldt sted. Etter 2-3 mnd kan den siles og fylles over på flasker eller karaffel.
Hva med å oppbevare likøren I disse? Da blir de også fine gaver
Trykk på bildet under.
Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter
Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/
Hvor mye sukker brukes i denne oppskriften?
Når tilsetter du sukker? Og hvor mye?