Kylling tandoori med nanbrød og ris


 

Marinade:
5 dl crème fraiche
3 ss hindu kylling tandoori krydder
2 ts paprika
1/2 ts koriander
1,5 ts ingefær
2 ts gurkemeie
1 ts chilipulver
3 ts spisskummen
1 ts salt
Bland ingrediensene.
Skjær dype snitt i kyllingfiletene.

La filetene trekke i marinaden over natten.
Stek i ovnen på 200 grader i 35 min.

Kok ris etter pakkens anvisning.

Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

 

9 kommentarer
    1. Hei 🙂 Tusen takk for en flott side. Lurte på om hvorfor det ikke går å skrive ut oppskriftene eller kopiere,
      Ha en fin dag 🙂
      Mvh.
      Vibeke

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg