Marinade:
5 dl crème fraiche
5 dl crème fraiche
3 ss hindu kylling tandoori krydder
2 ts paprika
1/2 ts koriander
1,5 ts ingefær
2 ts gurkemeie
1 ts chilipulver
3 ts spisskummen
1 ts salt
Bland ingrediensene.
2 ts paprika
1/2 ts koriander
1,5 ts ingefær
2 ts gurkemeie
1 ts chilipulver
3 ts spisskummen
1 ts salt
Bland ingrediensene.
Skjær dype snitt i kyllingfiletene.
La filetene trekke i marinaden over natten.
Stek i ovnen på 200 grader i 35 min.
Kok ris etter pakkens anvisning.
Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter
Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/
9 kommentarer
Det ser kjempegodt ut! Elsker kylling 😀
Ane:
Så flott du syns 🙂 Ja, kylling er kjempegodt 😀
Hei 🙂 Tusen takk for en flott side. Lurte på om hvorfor det ikke går å skrive ut oppskriftene eller kopiere,
Ha en fin dag 🙂
Mvh.
Vibeke
Vibeke Hellstrøm: Hei! Det er for at ingen skal ta bildene. Trodde ikke det skulle gå ut over teksten… Skal se på det, holder på med nytt design ??
Så veldig godt ut. Egner denne retten seg i et konfirmasjonsselskap for 20 stk?
Jeg foreslår at du prøver den og ser selv Ranja Sivertsvik: ). Til konfirmasjon hadde jeg personlig valgt noe annet 🙂
Må filetene trekke over natten, eller kan de trekke i feks 1 t også?
Stian: Jo lengre jo bedre 😉 Filetene trekker jo til seg smak på en time også.
Bruker man stekepose å steker med marinaden her?