Dobbeltpanert hyse med potetmos og smørstekte grønnsaker

Hyse
Mel
egg
Panko
Strø godt med salt på hysa.
Vend hysa i mel, så egg og så panko.
Stek på ganske hard varme i ett par minutter på hver side så den får en crispy overflate.
Etterstek på veldig lav varme noen miutter. 

Potetmos:
18 poteter
100 g smør
3 dl fløte
1-2 dl melk
Salt og pepper etter smak

Kok poteter møre i ca 25 min.
Sil av vannet.
Stamp potetene med smøret.
Ha i fløten og stamp videre.
Bruk en sleiv og rør inn melk så den blir luftig.  

Grønnsaker: Skjær gulrot i tynne staver og klipp opp 3 stilker med vårløk.

Surres i smør med litt salt på middels varme til riktig konsistens,ca 10 min.
 
                 Tanja

 

 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg