Dobbeltpanert hyse med potetmos og smørstekte grønnsaker

Hyse
Mel
egg
Panko
Strø godt med salt på hysa.
Vend hysa i mel, så egg og så panko.
Stek på ganske hard varme i ett par minutter på hver side så den får en crispy overflate.
Etterstek på veldig lav varme noen miutter.

Potetmos:
18 poteter
100 g smør
3 dl fløte
1-2 dl melk
Salt og pepper etter smak

Kok poteter møre i ca 25 min.
Sil av vannet.
Stamp potetene med smøret.
Ha i fløten og stamp videre.
Bruk en sleiv og rør inn melk så den blir luftig. 

 

Grønnsaker: Skjær gulrot i tynne staver og klipp opp 3 stilker med vårløk.

Surres i smør med litt salt på middels varme til riktig konsistens,ca 10 min.

Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg