Marinert kyllingwok med ristede pinjekjerner og sesamfrø med ett hint av orient

For 4 stk
400-600 gr kyllingfilet
1 boks vannkastanjer
2 gulrøtter
1 boks babymais
1 boks bambusskudd
1/2 brokkoli
1/2 rødløk

Marinade:
3 ss soyasaus
Saften av 1/2 lime
1/2 ts ingefær
1/2 ts sukker

Skjær kyllingfilet i biter.
Lag marinade.
Legg kyllingbitene i marinaden i minimum 20 min.
Sett på langkokt jasminris etter ønske.
 4.5 dl tørr ris.
Stek kyllingen inkl marinaden i stekepanna.
Ha så i grønnsakene.
Stekes på max varme noen få min til grønnsakene er crispy al dente.
 5 min før risen er klar så smelt 1 ts smør.
Ha i 2 ss pinjekjerner og 2 ss sesamfrø og rist på middels varme til de er gylne.
Ved servering settes fram båter av lime og soyasaus for de som ønsker mer av dette på ( de voksne).

Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg