Smaksrike vårruller med kylling

40-50 stk

1 pk springtime spring roll pastry
500 gram kyllinfilet
300 g hodekål
1 stor gulrot
10 cm tykk purre
1 pk glassnudler
6 ss hoisinsaus
5 ss soyasaus
2 ss oystersaus
2ss HP Saus
1 ts pepper
1/2 ss salt
Egg til pensling
Finkutt kylling og grønnsaker. Stek først kyllingen og tilsett grønnsakene. Bløtlegg nudlene før du klipper de opp i små biter og har i panna. Ha i smakstilsetningene og la dette surre nok min. Avkjøl blandingen. Ta vårrullark ut av fryseren. Legg de inn i en håndduk som er oppvridd vann. Tines etter 30-40 min. Legg spissen mot deg. Pensle alle 4 kantene med egg. Legg på 2 ss med fyll på hvert ark. Pakk inn vårrullene. Friteres i 4-5 min på 190 grader.

 

 

 

Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

17 kommentarer

Siste innlegg